x تبلیغات
sadgan

حسابداری در شرکت‌های تولیدی چگونه صورت می‌گیرد؟

در دست داشتن پول و سرمایه نقش مهمی در کسب و کارهای مختلف ایفا می‌کند. در شرکت‌های تولیدی برای این‌که برآورد درستی از هزینه‌ها در دست باشد؛ باید به دقت تمامی مراحل در نظر گرفته شود. حسابداری در شرکت‌های تولیدی یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که تمامی ابعاد مالی شرکت را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

حسابداری شرکت‌های تولیدی از ابتدا یا انتهای یک چرخه تولید را در نظر می‌گیرد و در نهایت تخمینی درست از هزینه‌ها ارائه می‌دهد. در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با چگونگی حسابداری در شرکت‌‌های تولیدی آشنا کنیم.

 

حسابداری تولیدی

در واحدهای تولیدی به طور معمول محصولی که در نهایت حاصل می‌شود؛ به فروش می‌رسد. در چنین شرایطی قیمت گذاری بر روی محصول نهایی اهمیت دارد؛ تا در نهایت بتوان به سود‌دهی رسید. انجام حسابداری در شرکت‌های تولیدی، برای مدیر تولید این امکان را فراهم می‌کند تا بتواند مدیریت درستی بر چرخه تولید داشته باشد.

در حسابداری تولیدی از ابتدا هزینه‌های تولید کالا در نظر گرفته می‌شود و این شامل هزینه‌های مواد اولیه و حقوق و دستمزد کارکنان هم می‌شود. به دلیل اهمیت این نوع حسابداری، به طور معمول چند حسابدار وظیفه بررسی آن را بر عهده می‌گیرند. این افراد تمامی هزینه‌های صرف شده برای تولید یک محصول را در نظر می‌گیرند. هم‌چنین وظیفه تشخیص راه‌های کاهش هزینه و مدیریت بهتر را نیز بر عهده دارد. انجام این کار به بهبود روند کسب و کار و پیشرفت آن کمک بسیاری می‌کند.

فاکتورهای مهم حسابداری در شرکت‌های تولیدی

برای این‌که بتوان به تخمینی درست در طی حسابداری در شرکت‌های تولیدی دست یافت باید عوامل زیر را در نظر گرفت:

·        هزینه‌های ثابت

هزینه‌هایی هستند که با تغییر در مقدار خروجی و کالایی تولیدی، بازهم مقدار آن ثابت می‌ماند. برای مثال هزینه‌های مربوط به اجاره، حتی زمانی که واحد تولیدی هم تعطیل باشد؛ باید پرداخت شود. این هزینه در زمان سود حداکثری شرکت نیز ثابت است و تغییری نمی‌کند.

هزینه‌های ثابت معمولا در دوره‌های زمانی نسبتا طولانی چند ماهه و سالانه ثابت هستند؛ ولی امکان تغییر در آن‌ها وجود دارد. هر گونه تغییر در این هزینه‌ها با اطلاع قبلی و عقد قرارداد جدید صورت می‌گیرد. در محاسبات می‌توان تخمین دقیقی در این بخش از سرمایه مصرفی داشت.

·        هزینه‌های مواد اولیه

در حسابداری شرکت‌های تولیدی هزینه‌های مربوط به خرید مواد اولیه نیز باید محاسبه شوند. این هزینه‌ها را به دلیل وجود نوسانات در بازار، نمی‌توان ثابت در نظر گرفت. عوامل مختلفی مثل کاهش عرضه و تقاضا، تغییرات برخی قوانین و تغییر قیمت ارز و غیره می‌تواند این بخش را دچار تغییر و تحول کند. حسابدار با توجه به شرایط حاکم در جامعه، این هزینه‌ها را تخمین می‌زند؛ تا مدیر تولید بتواند قیمت گذاری درستی بر روی محصول نهایی داشته باشد. هزینه‌های صرف شده برای خرید مواد اولیه باید در ترازنامه هم آورده شود.

·        هزینه‌های متغیر

این دسته از هزینه‌ها با تغییر در سطح تولید دست خوش تغییراتی می‌شوند و با آن نسبت مستقیمی دارند. برای مثال با افزایش حجم تولیدات هزینه‌های متغیر نیز بالاتر می‌رود. در صورتی که مقدار تولید به صفر برسد این هزینه هم کلا محاسبه نمی‌شود. از مهم‌ترین هزینه‌های متغیر می‌توان به کمیسیون فروش اشاره کرد. در صورتی که مقدار تولید کاهش یابد؛ میزان فروش و کمیسیون فروش نیز پایین می‌آید.

·        هزینه کل

در نهایت بعد از محاسبه هزینه‌های گوناگون ثابت و متغیر، میزان کل هزینه بر آورد می‌شود. هزینه کل با جمع و تفریق بین هزینه‌های موجود برای تولید یک محصول به دست می‌آید. برآورد صحیح هزینه کل در حسابداری شرکت‌های تولیدی از اهمیت زیادی برخوردار است.

در این هزینه آمار و اطلاعات بسیار کاربرد دارند و باید محل‌های ریسک و خطر نیز تشخیص داده شود. مشخص شدن این نقاط ریسک پذیر به مدیر تولید در تعیین قیمت فروش کمک زیادی می‌کند.

 

اهمیت وجود حسابداری در شرکت‌های تولیدی

وجود حسابداری در شرکت‌های تولیدی، یکی از ملزومات اساسی در این زمینه است. اطلاعاتی که در نتیجه حسابداری تولیدی حاصل می‌شود نقش مهمی در برنامه ریزی‌های کلان واحد تولیدی ایفا می‌کند. وجود برآورد صحیح از هزینه‌های چرخه تولید، باعث می‌شود بین بخش‌های مختلف هماهنگی و یکپارچگی به وجود بیاید. در صورتی که انجام حسابداری این بخش به درستی صورت نگیرد ممکن است شرکت با مشکلات بزرگی مواجه شود.

 از دست رفتن سرمایه و ضررهای زیاد، یکی از این مشکلات است که تمام ابعاد شرکت تولیدی را هدف قرار می‌دهد. در صورتی که هزینه‌های تولید به طور ناگهانی بالا برود و از قبل برای این برنامه ریزی وجود نداشته باشد نمی‌توان با ضررهای حاصل از آن مقابله کرد.

شاید اولین و ساده‌ترین کار افزایش قیمت فروش باشد؛ ولی این راه همیشه جوابگو نیست. برخی مواقع ممکن است تمایل به خرید با افزایش قیمت پایین بیاید و باز هم نتوان ضرر را جبران کرد. در نتیجه تمامی این بی برنامه بودن‌ها نه تنها چرخه تولید بلکه کل کسب و کار دچار شکست می‌شود. تقسیم بندی درست بودجه و دستمزد باعث می‌شود کارکنان بخش‌های نیز مختلف باهم هماهنگی داشته باشند.

نرم افزار حسابداری تولیدی

وجود حسابداری دقیق در شرکت‌های تولیدی از اهمیت زیادی برخوردار است. برای محاسبه درست آن باید به عوامل زیادی توجه داشت. در چنین شرایطی استفاده از نرم افزار حسابداری تولیدی پیشنهاد می‌شود. این نرم افزار‌ها امکانات مختلفی نظیر کدینگ حسابداری تولیدی را در اختیار شما قرار می‌دهند.

وجود کدینگ در حسابداری تولیدی یک امر حیاتی است؛ چرا که به طور تفکیکی و دقیق هزینه‌ها در در نظر می‌گیرد. امروزه مدل‌های مختلفی برای کدینگ حسابداری تولید وجود دارد که می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

با نرم افزار حسابداری تولیدی می‌توان به دقت تمامی اجزای موثر بر هزینه‌های چرخه تولید را در نظر گرفت. از اطلاعات حاصل در افزایش کیفیت محصولات و بهبود در روند کسب‌وکار استفاده می‌شود. با واضح شدن تمامی مراحل و هزینه‌ها می‌توان اقدامات متنوعی به منظور کاهش هزینه‌های تولید نیز پیاده سازی کرد. تمامی این اقدامات به شما کمک می‌کند که در بازار رقابتی بین رقبای خود موفق عمل کنید.

 

سخن پایانی

حسابداری در شرکت‌های تولیدی یکی از مهم‌ترین بخش‌های تخمین هزینه‌ها به شمار می‌آید. وجود اطلاعات دقیق از این بخش به مدیر تولید کمک می‌کند تا قیمت گذاری درستی برای کالای تولیدی داشته باشد. حسابداری در شرکت‌های تولیدی با استفاده از نرم افزارهای حسابداری می‌تواند روند این محاسبات را با دقت هرچه بیشتری پیش ببرد.

نرم افزار حسابداری صدگان با امکانات فراوان، بهترین راهکارها را برای کسب و کار شما ارائه می‌دهد. توجه زیاد این نرم افزار به جزئیات هر نوع واحد تولیدی باعث متمایز شدن آن می‌شود.

 

منبع

برنانیوز

 

 

 

حسابداری پیشرفته شرکت‌ها با نرم‌افزار صدگان

یکی از اصلی‌ترین مسائل در مدیریت کسب و کار، شرکت و سازمان ها، ثبت رویدادهای مالی و اسناد حسابداری است. امروزه شیوه‌های سنتی تهیه و ثبت اسناد مالی و حسابداری منسوخ شده است. نرم افزارهای حسابداری بهترین جایگزین شیوه‌های سنتی در تهیه و ثبت اسناد مالی محسوب می‌شوند و هر روز نیاز و ضرورت استفاده از چنین امکاناتی بیش از گذشته احساس می‌شود.

 

از طرفی با توجه به افزایش توجه نسبت به موضوعاتی همچون مالیات و بیمه، نرم‌افزارهای حسابداری و مالی مورد توصیه سازمان‌های مختلف هستند تا با خطای کمتر و در سریع‌ترین زمان ممکن بتوان محاسبات را پیش برد. در نتیجه شرکت‌ها و اصناف به دنبال بهترین نرم افزار حسابداری برای بهینه‌ کردن امور مالی خود هستند. در این مقاله به معرفی نرم افزار حسابداری ویژه شرکت‌ها و محصول شرکت نرم افزاری صدگان می‌پردازیم.

نرم‌افزار حسابداری شرکتی چیست و چه کاربردی دارد؟

امروزه نرم افزارهای حسابداری به صورت کاملا تخصصی و متناسب با نیاز کاربران در شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف بازرگانی، تولیدی وطراحی می‌شوند. عملکرد این نرم افزارها به صورت کاملا دیجیتال است و نیاز به استفاده از دفاتر حسابداری را به شکل قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهد. نرم افزار حسابداری شرکتی مطابق با تمام استانداردهای نهادهای نظارتی و مالی از جمله سازمان امور مالیاتی تهیه شده و می‌توان تمام گزارش‌ها، صورت‌ها و اسناد مالی مورد نیاز هر شرکت را با توجه به نوع فعالیت آن را به راحتی از طریق این نرم افزارها در اختیار داشت.

از جمله مهمترین ویژگی‌های این نرم افزارها می‌توان به افزایش سرعت فرآیندهای حسابداری، دقت بیشتر در محاسبات، تسهیل دسترسی و نظارت بر اطلاعات، تسهیل گزارش گیری، افزایش امنیت اسناد مالی و کاهش هزینه‌های نیروی انسانی اشاره کرد.

شرکت صدگان، تولید کننده نرم افزارهای حسابداری و مالی برای صنایع مختلف است که با داشتن سیستم‌ها و ماژول‌های متعدد مدیریت تمامی امور مالی سازمان را پوشش می‌دهد. نرم افزار حسابداری صدگان تمام امکانات لازم برای ثبت دقیق و ساده انواع اسناد حسابداری را برای کاربران مختلف شرکت‌های تولیدی، بازرگانی وفراهم می‌نماید. وجود امکانات حرفه‌ای، سادگی محیط کاربری، یادگیری آسان، سرعت در استقرار نرم‌افزار و ارائه گزارشات کاربردی از جمله مهمترین خصوصیات نرم افزار صدگان محسوب می‌شوند.

نرم‌افزار حسابداری شرکتی صدگان بهترین انتخاب برای شرکت‌ها

شرکت صدگان محصولات خود را با تأکید بر ارائه راهکارهای ساده و روان تولید کرده است. ضمن این که در طراحی و تولید این نرم افزارها به نیاز حرفه‌ای انواع کسب و کار و فعالیت سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف توجه شده است. نرم افزار حسابداری شرکتی صدگان انواع شرکت‌های تولیدی، بازرگانی، خدماتی، پیمانکاری و... را به خوبی پوشش می‌دهد.

امکانات و ویژگی‌های نرم‌افزار حسابداری صدگان

نرم‌افزار حسابداری صدگان، ابزاری مدرن و حرفه‌ای است که با توجه به اصول و استانداردهای علم حسابداری طراحی و تولید شده است. امکانات فراوان و کاربردی در محیط کاربری بسیار آسان و ساده کمک می‌کند تا کاربر با هر زمینه فعالیتی به راحتی بتواند اسناد حسابداری و مالی خود را ثبت کرده و از امکانات بی‌شمار این نرم‌افزار حسابداری بهره‌مند شود. از امکانات نرم افزار صدگان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حسابداری ۶ سطحی با ۳ سطح تفصیل شناور
  • درج اتوماتیک کدینگ جامع پیشنهادی
  • گزارشات قانونی ارزش افزوده و معاملات فصلی
  • تعریف بانک، صندوق، تنخواه، دسته چک و سایر اطلاعات مورد نیاز
  • تعریف اطلاعات پرسنلی، انواع استخدام، چارت سازمانی، جدول مالیات حقوق، شعب دارایی و بیمه
  • امکان تعریف بازاریاب و انواع فرمول های محاسباتی پلکانی و صدور سند حسابداری
  • ارسال راحت صورت حساب الکترونیکی به سامانه مودیان
  • مدیریت انبار
  • مدیریت فرایندهای تولید

راهکار تولید صدگان و ویژگی‌های آن

راهکار تولید صدگان، نوعی نرم‌افزار تخصصی برای شرکت‌ها و کسب و کارهای تولیدی است. در واقع با استفاده از نرم افزار تولید صدگان می‌توانید مدیریت جریان کار، مدیریت موجودی، مدیریت کیفیت، مدیریت زنجیره تأمین و مدیریت انبار را به بهترین شکل انجام دهید. جهت استفاده از این راهکار باید از سیستم‌های تولید و کنترل کیفیت صدگان استفاده شود.

بسته‌های نرم افزاری مختلف متناسب با نیاز مشتری

بسته‌های حسابداری صدگان با توجه به نیاز کسب و کارهای مختلف موجود در بازار ایران به دو بخش بسته استاندارد و بسته پیشرفته تقسیم می‌شود که جزئیات هریک به این شرح است:

بسته استاندارد صدگان (Sadgan)

این بسته شامل امکانات و خدمات زیر است:

  • سیستم حسابداری
  • سیستم فروش
  • سیستم نقدینگی
  • سیستم انبار
  • سیستم حقوق و دستمزد
  • سیستم سامانه مودیان

 

بسته پیشرفته صدگان (Sadgan Pro)

این بسته که با نام صدگان پرو نیز شناخته می‌شود علاوه بر امکانات موجود در نسخه استاندارد، امکانات بیشتر از امور مالی را در اختیار مشتری قرار می‌دهد که شامل مدیریت تولید و مدیریت کنترل کیفیت است. بنابراین علاوه به سیستم‌های اشاره شده در بسته استاندارد، ۲ سیستم تولید و سیستم کنترل کیفیت نیز در بسته پیشرفته صدگان وجود دارند.

جمع‌بندی

چالش تهیه و ثبت اسناد مالی و حسابداری به شیوه سنتی، مدت‌ها است که با ورود نرم افزارهای حسابداری و مالی به پایان رسیده است. در میان نام‌های متعدد و خدمات متنوعی که در این راستا شنیده می‌شود، شرکت صدگان توانسته است با توجه به نیاز مشتری و بر اساس اصول و استانداردهای علم حسابداری، یکی از برترین نرم‌افزارهای حسابداری شرکتی را در قالب بسته‌های پیشنهادی مورد نیاز برای نرم‌افزار حسابداری تولیدی، بازرگانی، خدماتی، خرید و فروش وبه مشتریان ارائه کند. استفاده از خدمات و امکانات نرم افزارهای حسابداری صدگان با ویژگی‌های مختلفی چون دقت و سرعت بالا در ثبت اسناد و انجام عملیات‌های حسابداری، امکانات تفصیلی بیشتر، امکان گزارش گیری متنوع، رابط کاربری زیبا، جذاب و آسان و از همه مهمتر پشتیبانی تخصصی و همه جانبه همراه است؛ در نتیجه اگر به دنبال یک نرم‌افزار حسابداری حرفه‌ای، تخصصی، دقیق و کاربردی هستید می‌توانید بهترین راهکار موجود را با توجه به نیاز و کاربرد مورد نظر خود از میان انواع سیستم‌ها و بسته‌های پیشنهادی شرکت صدگان انتخاب کنید.


منبع

اقتصاد24

نحوه محاسبه مالیات واحد‌های تولیدی

دریافت مالیات نه تنها در ایران بلکه در سایر کشور‌های جهان نیز از دیرباز وجود دارد. مالیات هر ساله به دولت پرداخته می‌شود تا این‌که صرف تامین نیاز‌های اجتماعی در جامعه شود. دولت بخشی از درآمد یا سود اشخاص را به عنوان مالیات دریافت می‌کند. در ازای مالیات، خدمات عمومی و رفاهی مورد نیاز را برای همه افراد در کشور تامین می‌کند.

پرداخت مالیات تنها منحصر به افراد خاصی نمی‌شود و حتی قوانین مالیات برای شرکت‌های مختلف نیز وجود دارد. در این مقاله قصد داریم به نحوه محاسبه مالیات واحد‌های تولیدی بپردازیم؛ هم‌چنین شما را با نرم افزاری کاربردی در زمینه مالیات شرکت‌ها آشنا کنیم.

 

مالیات شرکت‌ها

در آغاز کسب و کار ممکن است افراد این تصور را داشته باشند که خالص در آمد آن‌ها تنها منحصر به میزان سود و زیان سالانه است. میزان درآمد خالص به این سادگی مشخص نمی‌شود و باید به طور دقیق محاسبه مالیات واحد‌های تولیدی را نیز انجام داد.

نا آشنا بودن افراد تازه کار در کسب و کار می‌تواند بر آورد‌های هزینه و مخارج را برای آن‌ها با مشکل مواجه کند. شناسایی با انواع مالیات شرکت‌ها و قوانین آن‌ها برای همه افراد که قصد ورود به کسب و کاری نو دارند؛ توصیه می‌شود.

در صورتی که شرکت‌ها از این قوانین اطلاع نداشته باشند و مالیات شرکت خود را پرداخت نکنند ممکن است مجبور به پرداخت جرائم مالیاتی شوند. در صورت فرار مالیاتی، علاوه بر جریمه شخص حقوقی که مالکیت شرکت را بر عهده دارد از برخی از مزایا نیز محروم می‌شود. انواع مالیات که به عنوان زیر مجموعه مالیات شرکت‌ها محسوب می‌شوند عبارت اند از:

·        مالیات بر درآمد

·        مالیات بر عملکرد

·        مالیات بر اموال و املاک

·        مالیات‌های تکلیفی

·        مالیات بر ارزش افزوده

محاسبه مالیات واحدهای تولیدی

شرکت‌های تولیدی نیز موظف به پرداخت مالیات هستند. محاسبه مالیات واحد‌های تولیدی به این دلیل صورت می‌گیرد که این شرکت‌ها به واسطه محصولاتی که تولید می‌کنند بخشی از اقتصاد کشور را تشکیل می‌دهند و به همین منظور مستضعف پرداخت مالیات می‌باشند.

محاسبه مالیات واحدهای تولیدی به عوامل مختلفی بستگی دارد. یکی از مهم ترین نقاط تمایز در حساب کردن مالیات واحد‌های تولیدی، به نوع مالکیت آن بستگی دارد. در برخی از قوانین پرداخت شرکت‌های تولیدی حقیقی و حقوقی، تفاوت‌هایی وجود دارد؛ ولی این دو باهم اشتراکاتی نیز دارند.

 

برای مثال اجزای مالیات، در هر نوع شرکت تولیدی یکسان است. محاسبه مالیات واحد‌های تولیدی متشکل از 3 جزء می‌باشد. اجزای محاسبه مالیات واحدهای تولیدی:

o       مالیات بر درآمد

o       مالیات بر ارزش افزوده

o       مالیات بر حقوق و دستمزد

یکی از مهم‌ترین تفاوت‌ها بین مالیات شرکت‌های حقیقی و حقوقی، در معافیت‌های مالیاتی است. بخشودگی در مالیات فقط در حساب کردن مالیات واحدهای تولیدی با مالکیت حقوقی تاثیر دارد.

استفاده از نرم افزار مدیریت کارخانه می‌تواند در دستیابی به هزینه دقیق و نحوه محاسبه مالیات در واحدهای تولیدی کمک کننده باشد. این نرم افزار باعث کنترل جریانات نقدی سازمان می‌شود و فرایند‌های پیچیده مالیاتی را گرد آوری می‌کند. در دست داشتن داده‌های مالی در شرکت تولیدی باعث افزایش بهره وری آن واحد تولیدی می‌شود. این شرکت می‌تواند در بازار رقابت با سایر همکاران خود موفق عمل کند و به این ترتیب به سوددهی بیشتری دست یابد.

سامانه مودیان

سامانه مودیان مالیاتی سامانه‌ای است که با هدف جمع‌آوری و یکپارچه‌سازی اطلاعات مربوط به مودیان مالیاتی راه‌اندازی شده است. در قانون سامانه مودیان مالیاتی تاریخ‌های مشخصی برای فراخوان‌های اجرایی اعلام شده است که در هر یک از این تاریخ‌ها، تعدادی از شرکت‌ها مشمول این قانون می‌شوند. ارسال صورت حساب الکترونیکی به این سامانه از جمله دغدغه‌های مدیران مالی و حسابداران است. به همین منظور استفاده از نرم افزار سامانه مودیان که خروجی لازم برای ارسال به سامانه را می‌دهد می‌تواند راهکاری مناسب باشد.

 

محاسبه مالیات با نرم افزار صدگان

شرکت صدگان با سابقه بیش از 8 ساله خود در حوزه مالی نرم افزار های گوناگونی طراحی می‌کند. با توجه به وجود تفاوت‌های جزئی در هر کسب و کار، وجود نرم افزار اختصاصی برای هر نوع شرکت از اهمیت زیادی برخوردار است. صدگان با توجه به این نقاط تمایز محصولات مالی و حسابداری خود را تولید می‌کند.

در عین دقت و جزئیات، صدگان به کاربر پسند بودن و سادگی در استفاده نیز توجه داشته است. نرم افزار حسابداری شرکتی این مجموعه به نوعی طراحی شده است که افراد به راحتی بتوانند از آن استفاده کنند. تحلیل و تفسیرهایی که این نرم افزار‌ حسابداری از داده‌های موجود ایجاد می‌کنند؛ به شرکت‌ها در تصمیم گیری های کلان کمک می کنند.

صدگان به طور کامل به دغدغه مشاغل مختلف می اندیشد و با اطلاعات مالی، عارضه یابی نیز انجام می‌دهد. پیدا شدن عیوب احتمالی، به برنامه و اهداف بلند مدت و کوتاه مدت نظام مندی جدیدی می‌دهد. همه این موارد سبب می شود کارایی شرکت بهبود یابد.

در صورتی که تمایل به دریافت مشاوره در زمینه مالیات واحدهای تولیدی مختلف هستید؛ برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت مجموعه صدگان مراجعه کنید.

سخن پایانی

پرداخت مالیات به دولت در اکثر کشور‌های جهان وجود دارد و منحصر به ایران نیست. افراد ساکن یک کشور بخشی از درآمد خود را به دولت پرداخت می‌کنند. هزینه مالیات صرف امور رفاهی و خدمات اجتماعی در جامعه می‌شود. شرکت‌ها نیز موظف به پرداخت مالیات هستند و نحوه محاسبه مالیات واحد‌های تولیدی به عوامل مختلفی بستگی دارد.

برای اطلاع دقیق از قوانین مالیات شرکت‌ها با مالکیت حقیقی و حقوقی توصیه می‌شود به وب سایت صدگان مراجعه کنید. مجموعه صدگان سامانه هوشمند با سابقه زیاد در زمینه طراحی نرم افزار‌های مختلف حسابداری و امور مالی فعالیت می‌کند.

 

منبع

شما نیوز

چگونه حسابداری یک شرکت را انجام دهیم؟

در آغاز هر کسب و کاری موارد مالی و آگاهی دقیق از آن اهمیت زیادی دارد؛ که با گذر زمان این اهمیت خود را بیش‌تر نشان می‌دهد. در صورتی که مشکلی در یادداشت و محاسبه اطلاعات مالی در یک شرکت باشد این مسئله می‌تواند به سرعت در ادامه روند کاری تاثیر بگذارد.

حسابداری شرکتی یکی از اقدامات مهم است؛ که در چنین شرایطی می‌تواند کمک کننده باشد. در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با فرایند حسابداری شرکتی و نحوه انجام آن آشنا کنیم.

 

حسابداری شرکت

حسابداری شرکت یکی از موارد مهمی است که امور مالی شرکت را به طور کامل در نظر می‌گیرد. ثبت تمامی اطلاعات مالی شرکت اعم از دارایی‌ها و بدهی و همچنین محاسبات مالیاتی، بر عهده فردی است که حسابدار شرکتی می‌باشد. با توجه به نوع عملکرد شرکت که برای مثال در زیر مجموعه خدماتی، بازرگانی، تولیدی و غیره می‌باشد؛ نحوه حسابداری شرکتی می‌تواند متفاوت باشد.

از موارد مشترک در حسابداری شرکت‌های مختلف می‌توان به هزینه حقوق و دستمزد کارکنان، خرید و فروش‌ها، ترازنامه‌های مالی، تفسیر و محاسبات اطلاعات مالی اشاره کرد.

اجزای حسابداری شرکت

انجام حسابداری شرکت شامل 5 مرحله کلی است. فردی که مسئولیت حسابداری یک شرکت را بر عهده میگیرد این مراحل را باید در آغاز کار خود انجام دهد:

·        جمع آوری اطلاعات

جمع آوری اطلاعات اولین کاری است که یک حسابدار شرکتی باید به دقت آن را انجام دهد. در این مرحله تمامی داده‌ها اعم از معاملات، هزینه‌های ورودی و خروجی، اطلاعات مربوط به بودجه و انبار گرد آوری می‌شود. فاکتور‌های خرید و فروش دوره‌های مختلف و همچنین دفاتر ثبت و اسناد در این مرحله از ابزار‌های اصلی به شمار می‌آیند.

جمع آوری داده‌ها در این مرحله، فرایند تفسیر و تحلیل را امکان پذیر می‌سازد؛ همچنین برای بررسی‌ها در آینده و عارضه یابی، ثبت و نگهداری این اسناد ضروری است.

·        تجزیه و تحلیل داده‌ها

بعد از اینکه همه داده‌های مورد نیاز جمع آوری شدند؛ مرحله دوم تجزیه و تحلیل اطلاعات است. این مرحله مهارت بالایی از حسابدار شرکت می‌طلبد. این فرد باید به دقت و با توجه به دانسته‌های خود تمامی داده‌های گرد آوری شده را مورد بررسی قرار دهد. در نهایت تحلیل داده‌ها صورت می‌گیرد و بدهکاری و بستانکاری داخلی و خارجی شرکت مشخص می‌شود. اطلاع از حساب‌های بانکی و صورت حساب‌های آن در دوره زمانی مد نظر می‌تواند دید خوبی برای انجام این مرحله به حسابدار شرکت بدهد.

نرم افزار حسابداری شرکتی می‌تواند در این مرحله کار حسابداری شرکت را با سرعت و دقت بالاتری انجام دهد. این نرم افزار با یکپارچه سازی اطلاعات مالی و انجام فرایند‌های حسابداری در تمامی کسب و کارها به منظور تحلیل و تجزیه داده‌ها کاربرد دارد.

 

·        ثبت اطلاعات در دفتر روزنامه

دفتر روزنامه اولین جایی است که اطلاعات معاملات در آن به ترتیب وقوع و با ذکر میزان بار مالی، ثبت می‌شود. بعد از مرحله تحلیل، باید اطلاعات حاصل از بررسی بر روی داده‌ها همراه با اسناد و مدارک موجود در دفتر روزنامه وارد شود.

·        انتقال اطلاعات به دفتر کل

دفتر کل یکی از ملزومات در هر حسابداری شرکتی است. در هر نوع واحد شرکتی ممکن است از دفاتر گوناگون به منظور ثبت داده‌ها استفاده شود؛ ولی وجود دفترکل در همه شرکت‌ها الزامی است. ثبت تمامی حساب‌ها در دفتر کل صورت می‌گیرد و باقی مانده حساب و تغییرات آن در این دفتر به وضوح مشخص می‌شود. بررسی این دفتر در پایان دوره از اهمیت زیادی برخوردار می‌باشد.

اگر حسابداری شرکت برای شرکتی با فعالیت تولیدی مد نظر باشد؛ می‌توان از نرم افزار مدیریت تولید استفاده کرد. نرم افزار مدیریت تولید با در نظر گرفتن شرایط، چالش‌ها و دغدغه‌های یک کسب و کار تولیدی را واضح و مشخص می‌کند. با این کار، فرایند رفع چالش‌ها و بهبود بهره وری در واحد‌های تولیدی امکان پذیر می‌شود.

·        تهیه ترازنامه آزمایشی

مرحله نهایی حسابداری شرکت، تهیه کردن ترازنامه آزمایشی است.  ترازنامه در پایان هر دوره مالی تهیه می‌شود. اهمیت آن در حسابداری شرکت به این دلیل است که خلاصه ای واضح از اطلاعات موجود در دفتر کل ارائه می‌دهد.

در واقع تفاوتی که بین دفتر کل و ترازنامه آزمایشی به این صورت است که در دفتر کل تمامی فرایند‌ها و ریز انجام معاملات مختلف به طور دقیق ذکر می‌شود ولی در ترازنامه مالی نتیجه پایانی و اعداد و ارقام نهایی مشخص می‌شود. در ترازنامه آزمایشی حسابداری دو طرفه و اثبات تساوی بدهکاری و بستانکاری صورت می‌گیرد.

 

سیستم حسابداری صدگان

نرم افزار حسابداری صدگان، می‌تواند مراحل فوق را با دقت هرچه بالاتر و در مدت زمانی سریع‌تر انجام دهد. در این نرم افزار امکانات فراوانی به منظور ثبت و تحلیل داده‌ها وجود دارد. محیط کاربری ساده و کاربر پسند این نرم افزار، امکان ثبت اسناد و داده ها را به سادگی برای افراد فراهم می‌کند.

در نهایت گزارشات پایان دوره در پایان سال و ماه تهیه شده توسط این نرم افزار به تصمیمات کلان در شرکت‌ها، کمک شایانی می کند. خروجی گرفتن از اطلاعات و اسناد از این سیستم به صورت اکسل وجود دارد. نرم افزار صدگان، توسط شرکت صدگان سامانه هوشمند طراحی شده است. این شرکت با سابقه بیش از 8 سال در این زمینه به صورت تخصصی، نرم افزا های کاربردی برای کسب و کار های گوناگون تهیه می کند.

دقت بالا به جزئیات هر یک از معاملات صورت گرفته در این شرکت، این نرم افزار حسابداری را از سایرین متمایز می سازد. در بررسی های پایان دوره تحلیل های دقیق این نرم افزار در پیشبرد اهداف شرکت کاربرد دارد.

سخن پایانی

اهمیت پول و مسائل مالی بر کسی پوشیده نیست. محاسبات مالی در ابعاد بزرگ‌تر، در شرکت‌ها اهمیت خود را بیشتر نشان می‌دهند. به منظور تداوم یافتن کسب و کار داشتن اطلاعات از تمامی فرایند‌های مالی از الزامات است. برای انجام حسابداری شرکت مراحل مختلفی وجود دارد که در نهایت با ثبت اسناد و داده‌ها، می‌توان تحلیل و بررسی مالی انجام داد.

امروزه از سیستم و نرم افزار‌های حسابداری مختلفی می‌توان به منظور سرعت بخشیدن به این اقدامات استفاده کرد. نرم افزار حسابداری صدگان یکی از بهترین نرم افزارهای موجود به منظور انجام فرایندهای حسابداری شرکتی است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این سیستم می‌توانید به وب سایت این مجموعه مراجعه کنید.

 

منبع

اکوایران

ویژگی‌های بهترین نرم‌ افزار حسابداری تولیدی

در واحد‌های تولیدی، اطلاعات داشتن از هر بخش به طور دقیق از اهمیت زیادی برخوردار است. به وجود آمدن هرگونه مشکل در این زمینه ممکن است چالش‌های فراوانی ایجاد کند. هر چند که ممکن است با امکانات رایج در نرم افزارهای حسابداری عادی چالش‌های بخش تولیدی را رفع نمود، اما انتخاب یک نرم افزار حسابداری که امکانات ویژه‌ای برای بخش تولید دارد می‌تواند تفاوت‌های زیادی ایجاد کند.

نرم افزار حسابداری تولیدی به طور کلی هزینه‌های مصرفی برای فرایند تولید را مورد بررسی قرار می‌دهد. در این مقاله قصد داریم شما را با بهترین نرم افزار حسابداری تولیدی و ویژگی‌های آن آشنا کنیم.

 

حسابداری تولید چیست؟

شاید این سوال برایتان پیش بیاید که حسابداری تولیدی چیست؟ حسابداری تولیدی در شرکت‌های و واحدهای تولیدی به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که با هدف مدیریت هزینه‌های تولید صورت می‌گیرد. نظارت بر هزینه ‌های تولید و در نهایت قیمت تمام شده باعث شده که این نوع حسابداری با نام حسابداری بهای تمام شده نیز شناخته شود.

برای انجام حسابداری تولید، نیاز جمع آوری داده از تمامی بخش‌ها است. در نهایت تمامی این اطلاعات به طور دقیق با اصول متنوع حسابداری تحلیل می‌شود. تفاسیری که از این اطلاعات حاصل می‌شود؛ نحوه عملکرد بخش‌های مختلف شرکت تولیدی را نشان می‌دهد. با توجه به این اطلاعات می‌توان با دقت هرچه بیشتر هزینه‌های تولید را کنترل کرد. در صورتی که در بخشی اشکالی وجود داشته باشد، این نوع حسابداری موشکافانه به کشف آن نیز می‌انجامد.

از جمله مهم ترین مواردی که در طی حسابداری تولید مورد بررسی قرار می‌گیرند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

·        محاسبه هزینه کل تولید

·        هزینه تمام شده کالای تولید شده

·        قیمت تمام شده کالای به فروش رفته

·        کسب اطلاعات از تمامی بخش‌های واحد تولیدی

·        ارزیابی شرایط و هزینه‌ها

·        عارضه یابی و بهبود کارایی

بهترین نرم‌ افزار حسابداری تولیدی

همانطور که اشاره شد؛ حسابداری تولید و انجام آن به درستی از اهمیت زیادی برخوردار می‌باشد. برای انجام هرچه سریع این اقدامات، استفاده از نرم افزار حسابداری تولیدی توصیه می‌شود. شاید این سوال برایتان پیش بیاید که دلیل استفاده از نرم افزار حسابداری تولیدی چیست؟ چرا این روش جایگزینی پر رنگ در مقابل روش حسابداری عمومی و روش‌های دستی است؟

برای پاسخ به این سوالات، می‌توان به ویژگی‌های مثبت بهترین نرم افزار حسابداری تولیدی اشاره کرد:

 

·         یکپارچگی با بخش‌های مختلف

از دغدغه‌های مهم در کسب‌وکارهای تولیدی، یکپارچگی اطلاعات بین واحدهای مختلف است. این امر زمانی اهمیت پیدا می‌کند که به دنبال پیدا کردن بهای تمام شده باشیم. نرم افزارهای حسابداری تولیدی قدرتمند به خوبی این قابلیت را دارند که اطلاعات از واحدهای مختلف را جمع کرده و محاسبات را انجام دهند.

·         امنیت

از مهم ترین ویژگی در بهترین نرم افزار حسابداری، امنیت بالا می‌باشد. با ثبت اطلاعات در این نرم افزار‌های حسابداری، دسترسی افراد سودجو به حداقل می‌رسد. بهترین نرم افزار‌های حسابداری تولید، به طوری طراحی می‌شود که با سلسله مراتب موجود در شرکت، افراد محدودیت دسترسی به سایر قسمت‌ها داشته باشند.

امنیت بالا در دسترسی به داده‌ها، در افزایش شفافیت امور مالی نیز تاثیر دارد. در این شرایط امکان تغییر در صورت حساب‌ها به حداقل می‌رسد. بررسی دقیق همه بخش‌های واحد تولیدی نیز باعث می‌شود امنیت در تمامی بخش‌ها حاکم باشد.

·         سرعت بالا در ثبت اطلاعات

شاید یکی از مهم ترین دلیل ابداع و طراحی بهترین نرم افزار حسابداری تولیدی، افزایش سرعت ثبت داده‌ها بود. برای روش ثبت دستی اطلاعات و صورت حساب‌ها، زمان زیادی نیاز است. مشکل تنها زمان مورد نیاز نیست؛ بلکه در این روش احتمال خطا و اشتباه بالاست. در مقایسه با نرم افزار حسابداری عمومی و بهترین نرم افزارهای حسابداری تولید نیز این نرم افزار‌ها سریع تر عمل می‌کنند.

اختصاصی تر شدن بخش‌های مختلف و طبقه بندی‌های موجود در نرم افزار‌های حسابداری تولید، فرایند ثبت داده‌ها را سریع تر می‌کند. با امکاناتی که در این نرم افزار‌ها وجود دارد و استفاده از الگوریتم‌های گوناگون می‌توان سرعت ثبت اطلاعات را بالا برد.

·         دستیابی به تحلیل‌هایی ارزشمند

با توجه به اختصاصی شدن بهترین نرم افزار حسابداری تولید به واحد‌های تولیدی، امکانات منحصر به فردی در خود دارند. اغلب این امکانات و ویژگی‌ها تنها متخصص نرم افزار حسابداری تولید است و در نمونه‌های مشابه حسابداری خدماتی یا بازرگانی نیز این موارد وجود ندارد. در نهایت همگی این‌ها سبب می‌شود تحلیل‌های حاصل شده نیز در عین سادگی، اطلاعات ارزشمندی داشته باشند.

اطلاعات مورد نیاز برای بهترین نرم افزار حسابداری تولیدی، حجم بسیار زیادی دارد. آنالیز و تحلیل این حجم از داده‌ها به روش دستی و یا با نرم افزار عمومی حسابداری، به سادگی امکان پذیر نیست. نرم افزار مخصوص حسابداری واحد‌های تولید این فرایند تجزیه و تحلیل را در کمترین زمان ممکن و با دقتی بالا، انجام می‌دهند.

گزارشی که در نهایت از این تحلیل‌ها حاصل می‌شود نقش مهمی در نحوه ادامه فعالیت واحد تولیدی دارد. تفسیر‌هایی که از اطلاعات چندین سال حاصل می‌شود؛ فرایند رشد شرکت را به وضوح نشان می‌دهد. در صورت وجود مشکل، این مورد نیز بولد می‌شود و می‌توان نسبت به رفع آن اقدامات لازم را انجام داد. این تحلیل‌ها در واقع به عنوان معیار مهمی برای تصمیم گیری‌های واحد تولیدی در آینده به شمار می‌آیند.

صدگان: ارائه دهنده نرم افزار حسابداری تولیدی

امروزه نرم افزارهای مختلفی به منظور حسابداری تولید وجود دارد. انتخاب بهترین نرم افزار از بین این موارد اهمیت زیادی دارد. نرم افزار صدگان یکی از بهترین نرم افزارهای حسابداری در حوزه تولید است. این نرم افزار به طوری طراحی شده است که دقت بالایی به جزئیات دارد.

توجه به جزئیات واحد تولیدی، سبب اختصاصی شدن نرم افزار صدگان برای هر کسب و کار می‌شود. با این نرم افزار شما می‌توانید به دید وسیعی از وضعیت واحد تولیدی خود برسید؛ چرا که برای این تحلیل ها، در مراحل اول، اطلاعات از همه بخش ها گرد آوری می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به وب سایت مجموعه صدگان مراجعه کنید.

 

سخن پایانی

بررسی هزینه‌ها در واحد تولیدی از مهم ترین کار‌هایی است که این کار باید به دقت انجام شود. بهترین نرم افزار حسابداری تولیدی تمامی اقدامات لازم را با دقتی بالا برای واحد‌های تولیدی انجام می‌دهد. استفاده از این نرم افزار‌ها مزایای بسیاری نسبت به نرم افزار‌های حسابداری عمومی و روش دستی حسابداری دارد. سرعت بالا در ثبت داده و فرایند تحلیل اطلاعات یکی از این ویژگی‌های مثبت است.

شما به منظور انتخاب بهترین نرم افزار حسابداری تولیدی متناسب با نیازهای واحد تولیدی خود می‌توانید از کارشناسان مجموعه صدگان مشورت بگیرید. بعد از این‌که اطلاعات مورد نیاز را در وی سایت تکمیل کنید، کارشناسان این مجموعه در کم‌تر از 3 ساعت با شما تماس برقرار می‌کنند.

تفاوت نرم افزارهای حسابداری در چیست؟

مدیریت مالی در دنیای امروزه یکی از مهم‌ترین اقدامات تمامی مراحل زندگی است. اهمیت این مسئله در کسب و کار‌های مختلف به طور واضح تری خود را نشان می‌دهد. با توجه به افزایش حجم معاملات و ارقام مورد معامله در شرکت‌ها، باید به طور دقیق تمامی مراحل و داده‌ها در نظر گرفته شوند.

به منظور ثبت و تحلیل داده‌های شرکتی، می‌توان از نرم افزار‌های شرکتی استفاده کرد. امروزه نرم افزاری‌های مختلفی فرایند‌های حسابداری شرکتی را انجام می‌دهند که در این مقاله قصد داریم شما را با تفاوت نرم افزارهای حسابداری آشنا کنیم.

ویژگی‌های نرم افزار‌های حسابداری

اهمیت حسابداری شرکتی بر کسی پوشیده نیست. با بررسی و تجزیه و تحلیل داده‌ها در یک شرکت می‌توان تداوم حیات شرکت را تضمین کرد. امروزه نرم افزار‌های مختلفی به منظور حسابداری شرکتی طراحی شده‌اند. این نرم افزار‌ها با توجه به کاربرد‌های مختلفی که در شرکت‌های گوناگون دارند امکانات مختلفی ارائه می‌دهند. از مهم‌ترین تفاوت نرم افزارهای حسابداری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

·         قابلیت تعامل با سایر نرم افزارهای حسابداری

یکی از مهم ترین تفاوت نرم افزارهای حسابداری باهم امکان یکپارچه سازی اطلاعات با سایر نرم افزار‌ها است. نرم افزار حسابداری کاربردی، اطلاعات را با سایر نرم افزار‌های مورد نیاز مثل نرم افزار فروش و انبارداری به تعامل می‌گذارد.

در صورتی که این ویژگی در نرم افزار‌ها موجود نباشد؛ وارد کردن اطلاعات یکسان به طور جداگانه برای هر نرم افزار نیاز است. این کار زمان زیادی را تلف می‌کند و کار حسابداری شرکت را چندین برابر می‌کند.

·         خدمات پشتیبانی پس از فروش

وجود این ویژگی به عنوان یکی از نقاط مهم در تمایز نرم افزارهای حسابداری شناخته می‌شود. داشتن خدمات فروش برای یک نرم افزار حسابداری نشان از کیفیت بالای آن است.

تولید کننده این نرم افزار حسابداری به مشکلات احتمالی که ممکن است در مسیر استفاده از آن پیش بیاید؛ پاسخگو است. این ویژگی نیز یکی از تفاوت نرم افزارهای حسابداری است.

·         به روزرسانی نرم افزار

با گذر زمان، روند رشد علم و تکنولوژی، به سرعت در حال حرکت است. حسابداری شرکت نیز از این ماجرا جدا نیست؛ به همین منظور در طول زمان نیاز به توسعه نرم افزار‌های حسابداری است. این مورد می‌تواند یکی از اصلی ترین تفاوت نرم افزارهای حسابداری از یکدیگر باشد.

افزودن امکانات جدید به نرم افزار به کاربرد طولانی مدت آن را میسر می‌سازد؛ این نشان دهنده این موضوع است که نیاز به تغییر نرم افزار بعد از گذشت چند سال نیست. با ارتقا و توسعه نرم افزار تمامی  اطلاعات نسخه‌های قبلی نیز به نسخه فعلی انتقال می‌یابند. به این ترتیب خطری مبنی بر پاک شدن داده‌های قبلی وجود ندارد.

بررسی‌های عملکردی با وجود اطلاعات از سال‌های گذشته بهتر صورت می‌گیرد و این امکان توسعه، فرایند پیشرفت یا پسرفت مالی شرکت را به خوبی در دراز مدت نشان می‌دهد.

 

·         محیط کاربری ساده

سرعت بخشیدن به کار‌ها و انجام هرچه آسان تر آنها، هدف نهایی استفاده از نرم افزار‌های حسابداری است. انسان ممکن است به دلیل زیاد بودن حجم اعداد و ارقام در محاسبات و جمع آوری داده‌ها دچار مشکل شود؛ برای کاهش این خطا‌ها، نرم افزار‌های حسابداری استفاده می‌شوند.

ساده بودن محیط کاربری نرم افزار، امکان استفاده راحت از آن را برای افراد فرهم می‌سازد. در صورتی که نرم افزار حسابداری پیچیدگی زیادی داشته باشد؛ در چنین شرایطی باز هم امکان خطای فرد بالاتر می‌رود.

محیط کاربری آسان، یکی از موارد مهمی در تفاوت نرم افزار‌های حسابداری است. اگر یادگیری نرم افزار برای کاربر سخت باشد؛ ممکن است فرد حتی از مراحل اول وارد کردن داده‌ها، تا نحوه استفاده به منظور تحلیل و گزارش گرفتن، دچار مشکل شود. در چنین حالتی، خطا‌های انسانی و ماشینی هر دو در نهایت به تحلیل‌های نادرست از مسائل مالی می‌انجامند.

·         وجود امکانات مختلف

امروزه نرم افزار‌های حسابداری مختلفی طراحی می‌شود. با توجه به نوع شرکت و کسب و کار، تفاوت نرم افزارهای حسابداری به وضوح دیده می‌شود. امکانات موجود در هر نرم افزار بای توجه به کاربردی که باید داشته باشد متفاوت از هم است. حرفه ای تر شدن یک نرم افزار به وسیله وجود ماژول‌های مختلف میسر می‌شود.

ماژول حسابداری در واقع با استفاده از علم و فنون حسابداری، انجام تحلیل داده‌ها در زمینه‌های مختلف را امکان پذیر می‌سازد.

از جمله ماژول‌های مختلف که در نهایت به حرفه ای شدن نرم افزار حسابداری می‌انجامند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

o       ماژول حقوق و دستمزد

o       ماژول انبار

o       ماژول خزانه داری

شرکت صدگان با ارائه نرم افزار حسابداری 6 سطحی ماژول‌های مختلفی را به منظور حسابداری شرکتی در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد.

وجود نرم افزار خزانه داری

نرم افزار خزانه داری یکی از ماژول‌های کاربردی به منظور حسابداری شرکت است. نرم افزار خزانه داری که برخی به آن دریافت و پرداخت نیز می‌گویند با تمرکزی که بر روی منابع مالی در دسترس و سرمایه شرکت دارد به بررسی دقیق فرایندهای مالی می‌پردازد. هدف از استفاده از این نرم افزار به منظور افزایش نقدینگی در شرکت و به دنبال آن کاهش اقدامات پر ریسک مالی است.

 

از تحلیل و تفسیر های این نرم افزار، اطلاعات ارزشمندی حاصل می‌شود. این تحلیل‌ها به منظور هدف گذاری‌های بلند مدت و مشخص کردن استراتژی‌ها کاربرد دارند. نظارت بر روی سرمایه گذاری‌های بلند مدت و کوتاه مدت توسط این نرم افزار میسر می‌شود.

در نهایت با بررسی‌های انجام شده، موفقیت یا عدم موفقیت نیز مشخص می‌شود. بررسی سرمایه در دسترس، این امکان را برای شرکت فراهم می‌کند تا در صورت نیاز، در زمان مناسب اقدام به دریافت وام را از بانک ها آغاز کند و یا برای سرمایه گذاری جدید آماده شود.

صدگان؛ ارائه دهنده نرم افزار حسابداری

با توجه به اهمیتی که امور مالی در کسب و کار های مختلف دارند؛ نرم افزارهای حسابداری مختلفی طراحی شده اند. تفاوت نرم افزارهای حسابداری در فاکتور های مختلفی ممکن است دیده شود. شرکت صدگان سامانه هوشمند یکی از پیشگامان تولید نرم افزار های تخصصی برای حسابداری شرکتی است.

این نرم افزار حسابداری ویژگی‌های متمایز کننده زیادی نسبت به سایر نمونه‌های موجود در بازار دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نرم افزار حسابداری صدگان می‌توانید به وب سایت این مجموعه مراجعه کنید. شما همچنین می توانید ، از کارشناسان مجرب این مجموعه به منظور انتخاب نرم افزار حسابداری متناسب با کسب و کار خاص خود، مشورت بگیرید.

 

 منبع

 

شبکه اطلاع‌رسانی طلا، سکه‌وارز

 

 

 

درباره سامانه مودیان چه می‌دانید

سامانه مودیان به منظور شفافیت هرچه بیشتر و حسابرسی بهتر امور مالیاتی طراحی و راه‌اندازی شده است. از این سامانه به منظور ثبت اطلاعات مشمولان مالیاتی، ارسال اظهارنامه‌ها، اطلاعات تراکنش کسب و کارها و... استفاده می‌شود و لذا تمامی صاحبان مشاغل و اشخاص حقوقی باید در آن ثبت نام کنند. این سامانه طراحی شده تا عدالت مالیاتی ایجاد شود، شکاف طبقاتی کاهش پیدا کند و تورم کنترل گردد.

 

در این مقاله به ارائه مطالبی درباره این سامانه خواهیم پرداخت. پس اگر شما هم به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید با ما همراه باشید.

سامانه مودیان مالیاتی

اگر می‌خواهید بدانید که سامانه مودیان چیست و چه راهکارهای سیستمی برای استفاده از آن وجود دارد، لازم است در ابتدا به این نکته توجه داشته باشید که این سامانه را سازمان امور مالیاتی طراحی کرده و در آن به هر کدام از صاحبان کسب و کارها و یا مشمولان نظام مالیاتی یک کارپوشه تعلق داده است.

از طریق این کارپوشه ارتباط و تعامل و تبادل اطلاعات مربوط به مالیات میان سازمان امور مالیاتی و مودی انجام می‌شود. شما می‌توانید صورت حساب‌های الکترونیکی مربوط به کسب و کار خود را نیز از طریق این سامانه به سازمان امور مالیاتی ارسال نمایید.

به طور کلی این سامانه به منظور پیشگیری از فساد مالی طراحی شده و راه و روش‌های تقلب مالی و فرار مالیاتی را مسدود می‌کند. وجود این سامانه کمک می‌کند تا تمامی اطلاعات مالیاتی مشمولان در محیطی امن جمع آوری گردند.

به طور خلاصه، این سامانه از چند ویژگی اصلی برخوردار شده است. از جمله این ویژگی‌ها می‌توان به مدیریت آن توسط سازمان امور مالیاتی اشاره کرد و این که هر کدام از مودیان در این سامانه یک کار پوشه دارند.

این سامانه امکان اتصال به هر وسیله‌ای که دارای حافظه مالیاتی است را دارا بوده و می‌توان آن را مرجع ثبت صورتحساب، صدور و استعلام آن به شمار آورد. شما می‌توانید با استفاده از نرم افزار سامانه مودیان صدگان تمامی صورتحساب‌های الکترونیکی خود را به این سامانه ارسال نمایید.

ضرورت طراحی سامانه مودیان

همان‌طور که می‌دانید طی این سال‌ها یکی از مشکلات اصلی دولت‌ها و سازمان امور مالیاتی کشور، فرار مالیاتی بوده که بخش زیادی از درآمدهای مالیاتی دولت را کاهش داده است و فشار زیادی را بر دیگر مودیان وارد می‌سازد.

یکی از اصلی‌ترین راه حل‌هایی که برای حل این مسئله اندیشیده شده راه اندازی سامانه مودیان مالیاتی است. مودیان مالیاتی می‌توانند با کمک هر سخت افزار و یا نرم افزاری که حافظه مالیاتی آن متصل شده به سامانه مودیان وصل شوند.

مطابق با قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، مودیان مالیاتی باید بعد از وارد شدن به وب سایت سامانه و ثبت نام در آن دو وظیفه اصلی را انجام دهند که یکی از آن‌ها صدور صورتحساب الکترونیکی است. یعنی به جای اینکه مودیان مشمول صورت معاملات فصلی خود را در سامانه مربوط به آن ارسال کنند، این صورت حساب‌ها را به شکل دیجیتالی و یا الکترونیکی با کمک سامانه مودیان ارسال خواهند کرد.

از سوی دیگر خرده فروشی‌ها و واحدهای صنفی که ارتباط مستقیم با مصرف کننده نهایی دارند، علاوه بر ارسال صورتحساب دیجیتالی، باید پایانه‌های فروشگاهی خود از قبیل دستگاه کارتخوان و درگاه پرداخت الکترونیکی را نیز در سامانه ثبت کرده و به آن متصل سازند.

 

چه کسانی باید در سامانه مودیان ثبت نام کنند؟

تمامی فعالان اقتصادی در هر حوزه‌ای باید در سامانه مودیان مالیاتی نام خود را ثبت کنند. از جمله این افراد می‌توان به شرکت‌های حقوقی، سهامی خاص، شرکت‌های تجاری، با مسئولیت محدود، تعاونی‌ها و... اشاره کرد.

افرادی که صاحب درآمد و سود هستند از جمله درآمدهای ناشی از حقوق و دستمزد، درآمدهای حاصل از اجاره املاک، فروش کالا و یا ارائه خدمات و‌.... ملزم به ثبت نام و عضویت در این سامانه بوده و تمامی اشخاص حقیقی نیز که دارای نوعی فعالیت تجاری هستند و یا کسب و کار خانگی، فروشگاه آنلاین و.... دارند باید در این سامانه ثبت نام کنند. دیگر مشمولان ثبت نام در سامانه مودیان موسسات غیرانتفاعی، خیریه‌ها، بنیادها و... هستند.

مراحل ثبت نام در سامانه مودیان

تاکنون به این پرسش‌ها پاسخ دادیم که سامانه مودیان چیست و استفاده از نرم ­افزار سامانه مودیان به چه کار می‌آیند. در این بخش مراحل مورد نیاز برای ثبت نام در این سامانه را تشریح خواهیم کرد.

اگر از جمله افرادی هستید که هنوز پرونده مالیاتی خود را تشکیل نداده‌اند باید در اولین گام به این سامانه به آدرس tax.gov.ir  مراجعه نمایید و مراحل ثبت نام و تشکیل پرونده مالیاتی خود را پشت سر بگذارید.

سپس گواهی امضای الکترونیک خود را به صورت حضوری و یا غیرحضوری دریافت کنید. برای دریافت گواهی امضای الکترونیک به شیوه غیر حضوری باید وارد سامانه gica.ir  شوید. پس از آن در بخش بالایی صفحه، گزینه صدور گواهی را انتخاب کرده و سپس گزینه ثبت نام غیر حضوری گواهی الکترونیکی را لمس کنید.

در این بخش اطلاعات کامل هویتی خود را وارد کرده و درخواست خود را به ثبت برسانید. پس از ارسال درخواست یک کد رهگیری برای شما صادر خواهد شد. با در دست داشتن این کد به یکی از شعب دفاتر پیشخوان و یا اسناد رسمی مراجعه کنید و گواهی امضای الکترونیکی خود را دریافت نمایید.

برای دریافت گواهی امضای الکترونیک به شکل حضوری باید این مراحل را با مراجعه به یکی از شعب دفاتر اسناد رسمی و یا دفاتر پیشخوان پشت سر بگذارید. در این صورت باید برخی از مدارک را نیز به همراه داشته و هزینه آن را نیز پرداخت کنید.

از جمله مدارک مورد نیاز برای این کار می‌توان به فرم درخواست تکمیل شده، اصل و کپی دو طرف کارت ملی، اصل و کپی شناسنامه، کپی آگهی تاسیس، کپی آگهی آخرین تغییرات روزنامه رسمی، معرفی نامه نماینده سازمان و... اشاره کرد.

استفاده از راهکارهای سیستمی همچون نرم افزار حسابداری صدگان می‌تواند در خروجی گرفتن و ارسال اطلاعات دقیق به سامانه مودیان شما را یاری دهد.

جرائم عدم ثبت نام و عضویت در سامانه مودیان مالیاتی

سازمان امور مالیاتی کشور برای عدم ثبت نام در سامانه مودیان و عضویت در آن جرائمی را در نظر گرفته است. جریمه عدم استفاده از پایانه‌های فروشگاهی، عدم استفاده از حافظه مالیاتی، شناسه یکتای مالیاتی، استفاده از حافظه مالیاتی دیگر مودیان، اجازه استفاده از حافظه مالیاتی شما به وسیله دیگران، هر کدام مشمول ۱۰ درصد جریمه نسبت به مبلغ فروش خواهد بود.

علاوه بر آن مجرمین از تمامی مشوق‌های قانونی از جمله نرخ صفر مالیاتی برای واحدهای دارای مجوز مربوط محروم خواهند شد و از معافیت مالیات بر درآمد مشاغل نیز بهره نخواهند برد.

عدم اعلام گزارش‌های فروش در سامانه، عدم ارائه صورتحساب چاپی فروش، عدم ارسال صورتحساب الکترونیکی، عدم اعلام تعطیلی و یا گزارشات فروش و... نیز جرائمی دارند.

 

منبع

نبض بازار

حسابداری در شرکت‌های تولیدی چگونه است؟

حسابداری در شرکت‌های تولیدی اصول، نکات و ضوابط مخصوص به خود را داشته و تفاوت‌ها و شباهت‌هایی با حسابداری دیگر شرکت‌ها و مجموعه‌ها دارد. همان‌طور که می‌دانید حسابداری به یک نوع سیستم اطلاعاتی گفته می‌شود که وظیفه اصلی و تمرکز خود را بر شناسایی رویدادهای مالی، ثبت، طبقه‌بندی، تلخیص و گزارشگری آن‌ها قرار داده است.

در این مقاله به ارائه مطالبی در زمینه حسابداری در شرکت‌های تولیدی و چگونگی آن خواهیم پرداخت و هزینه‌ها، دارایی‌ها و درآمدهای این مجموعه‌ها را بررسی خواهیم کرد. پس اگر شما هم به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید با ما همراه باشید.

ضرورت حسابداری در شرکت‌های تولیدی

همان‌طور که می‌دانید شرکت تولیدی به مجموعه‌ای گفته می‌شود که مواد اولیه و یا کالاهایی خاص را خریداری نموده و سپس آن‌ها را تغییر شکل می‌دهد تا محصولی جدید تشکیل شود. پس از آن به فروش کالاهای تولید شده و یا تغییر شکل یافته دست می‌زند.

این شرکت‌ها دارایی‌ها، هزینه‌ها و درآمدهایی دارند. دارایی این شرکت‌ها در حقیقت تمامی آن چیزهایی است که مجموعه در اختیار دارد. این دارایی‌ها می‌توانند وجوه نقد، مطالبات، موجودی‌های جنس، کالا، مواد اولیه، اموال و اثاثیه، ساختمان و... باشند.

علاوه بر این، این مجموعه‌ها به امکاناتی خاص از قبیل  نیز نیاز دارند. چراکه از یک سو کمبود نقدینگی ادامه فعالیت آن‌ها را با اختلال مواجه می‌سازد و از دیگر سو انباشته شدن وجوه نقد و یا عدم استفاده صحیح و به موقع از آن‌ها به بروز ضرر و زیان‌های مالی هنگفت منجر می‌گردد.

 در صورتی که با استفاده از نرم ‌افزار صدگان حسابداران این واحدها می‌توانند به مدیریت صحیح وجوه نقد دست زده و استفاده مناسبی از امکانات نقدینگی به عمل آورند. در این صورت از رکود وجوه نقد و یا بدون استفاده ماندن آن‌ها نیز جلوگیری خواهد شد.

 

نرم ‌افزار مدیریت کارخانه صدگان کمک می‌کند تا حسابداران و مدیران مجموعه‌های تولید کننده بتوانند در موقع مناسب به وجوه نقد مورد نظر خود دسترسی پیدا کرده و از سرقت اموال و یا اختلاس آن‌ها ممانعت کنند.

دارایی‌های شرکت‌های تولید کننده

موجودی‌های اجناس، کالاها و مواد را می‌توان یکی از اصلی‌ترین دارایی‌های شرکت‌ها و واحدهای تولیدکننده به شمار آورد. این مجموعه‌ها باید سعی خود را به کار بگیرند تا تعادل و تناسب کافی در میزان موجودی‌های مجموعه به وجود آید و بیش از اندازه و یا کمتر از حد نیاز نباشند.

اگر کالاهای یک واحد تولید کننده بیش از نیاز باشد، به انباشت سرمایه منجر خواهد شد و ضرر و زیان مالی در بر خواهد داشت. اگر هم که موجودی‌ها کمتر از حد نیاز باشند، عملیات تولید را متوقف کرده و یا محصول به موقع و در زمان مناسب به دست مشتری نخواهد رسید. در این صورت نیز شرکت تولید کننده سهم بازار را از دست خواهد داد.

برای ایجاد این تعادل و تناسب استفاده از امکاناتی نظیر نرم ‌افزار حسابداری تولیدی ضرورت و اهمیت اساسی دارد تا خیال شما بابت موجودی کالاها و مواد راحت باشد.

هزینه‌های شرکت‌های تولیدی

هزینه‌های شرکت‌های تولیدکننده مخارجی هستند که برای اداره امور شرکت صرف می‌شوند و هیچ گونه منافع آتی هم به دنبال ندارند. با این حال صرف این گونه مخارج برای ادامه فعالیت مجموعه لازم و ضروری است.

از جمله این هزینه‌ها می‌توان به هزینه‌های جاری و سرمایه‌ای، هزینه‌های تولیدی و غیر تولیدی، هزینه‌های مستقیم و غیر مستقیم، هزینه‌های ثابت، متغیر و نیمه متغیر اشاره کرد که هرکدام تعاریف و ویژگی‌های خاص خود را دارند.

مطابق با یک دسته بندی کلی می‌توان هزینه‌های یک شرکت تولیدکننده را به هزینه‌های ساخت و یا تولید و هزینه‌های تجاری و غیر تولیدی تقسیم بندی کرد.

هزینه‌های تولید به طور کاملاً مستقیم به جریان تولید کالا ارتباط پیدا می‌کنند و قیمت و یا بهای تمام شده محصول تولید شده را نشان می‌دهند. از جمله این هزینه‌ها می‌توان به برق مصرفی بخش تولید اشاره کرد و یا دستمزدهای مستقیم، هزینه خرید مواد و حمل و نقل آن‌ها و... را نام برد.

در حالی که هزینه‌های غیر تولیدی، مخارج مورد نیاز برای ادامه فعالیت شرکت تولیدی هستند. از جمله این هزینه‌ها می‌توان به مخارج اداری، عمومی، توزیع و فروش کالا، استهلاک تجهیزات و... اشاره کرد.

در حسابداری شرکت‌های تولید کننده برای اینکه بتوانند صورت سود و زیان مجموعه را محاسبه کنند باید در ابتدا هزینه‌های تولید مورد ارزیابی و محاسبه قرار بگیرند که عبارتند از هزینه‌های مواد مستقیم، دستمزدهای مستقیم و سربار تولید.

مواد مستقیم به موادی گفته می‌شود که در فرایند ساخت کالاهای جدید مورد استفاده قرار گرفته و وجود آن‌ها نقش و ضرورت اساسی دارد. این مواد چه از نظر مقدار و چه از نظر قیمت سهم قابل توجهی خواهند داشت.

به جز هزینه مواد مستقیم و دستمزدهای مستقیم کارگرانی که در کنار دستگاه تا زمان فعالیت، قرار گرفته‌اند، در حسابداری تولیدی، دیگر هزینه‌های مربوط به بخش تولید، سربار تولید نام گرفته‌اند.

از جمله این هزینه‌ها می‌توان به هزینه‌های مربوط به تعمیرات دستگاه‌ها، حمل و نقل، هزینه آب و برق مربوط به بخش تولید، دستمزد سرپرستان، مدیران و.... اشاره کرد.

درآمدهای شرکت‌های تولید کننده

شرکت‌های تولید کننده علاوه بر دارایی‌ها و هزینه‌ها درآمدهایی نیز دارند که می‌توان آن‌ها را نیز در دو بخش اصلی جای داد و عبارتند از: درآمدهای اصلی و درآمدهای فرعی. به درآمدهای حاصل از فروش کالاهایی که شرکت آن‌ها را تولید کرده درآمد اصلی و یا عملیاتی گفته می‌شود.

در حقیقت فروش و کسب درآمد از طریق این کالاها هدف اساسی و اولیه مجموعه بوده است. در حالی که درآمدهای غیر اصلی و یا غیر عملیاتی، مجموعه درآمدهایی هستند که با فروش ضایعات و یا درآمدهای اتفاقی برای مجموعه مورد نظر حاصل خواهند شد.

 

اهداف حسابداری در شرکت‌های تولیدی

حسابداری در شرکت‌های تولید کننده با استفاده از نرم‌ افزار صدگان به صاحبان این مشاغل کمک می‌کند تا به اهداف مدنظر خود دست پیدا کنند. از جمله مهمترین این اهداف می‌توان به تعیین بها و قیمت تمام شده کالاهای تولید شده اشاره کرد.

با استفاده از نرم‌ افزار حسابداری تولید امکان شناسایی هزینه‌ها و تهیه گزارش از هزینه‌های جاری و غیرجاری، که از جمله مهمترین اهداف حسابداری در شرکت‌های تولیدی هستند، فراهم شده و حسابداران این واحدها می‌توانند برنامه‌ریزی‌های غیر مالی مد نظر خود را به بهترین شکل ممکن و با صرف کمترین مدت زمان به سرانجام برسانند.

پرداختن به بهای فروش کالاها و برنامه ریزی برای سرمایه گذاری‌های بعدی از دیگر اهداف حسابداری در شرکت‌های تولید کننده است. اگر شما بتوانید میزان کارایی افراد و یا بهره‌وری تجهیزات و ماشین آلات را در این شرکت‌ها مشخص سازید، یعنی نحوه حسابداری شما در این واحدها موفقیت آمیز و صحیح بوده است.

برای دستیابی به این اهداف به طور حتم باید از نرم ‌افزار صدگان و یا نرم­افزار حسابداری تولید استفاده کنید.

 

منبع

ایلنا

چرا برای کسب و کار خود به نرم افزار حسابداری نیاز دارید؟

به راستی چه کسی می‌توان اهمیت انتخاب یک سیستم مناسب حسابداری را در کسب و کارهای مختلف انکار کند؟ این سیستم‌ها به نحوی ساخته شده‌اند که در کوتاه‌ترین زمان ممکن به شما در زمینه تکمیل روند انجام فعالیت‌های مختلف مالی کمک نمایند. سیستم‌های حسابداری به شکل مدرن دارای امکانات مختلفی هستند و به همین دلیل وجود آن‌ها جهت سر و سامان دادن به فعالیت‌های مالی هر شرکتی کاملاً ضروری به نظر می‌رسد.

مهم نیست که کسب و کار شما به چه میزان گسترده شده است، زیرا در هر صورت نیازمند به یک سیستم حسابداری قدرتمند و ویژه هستید تا بتوانید به کسب و کار خود رونق ببخشید. بدون داشتن چنین سیستمی، باید از راهکار‌های سنتی حسابداری بهره ببرید که به طبع نتیجه مناسبی نخواهند داشت.

یک سیستم حسابداری چه نوع محصول خاصی است؟

پیش از هر چیزی لازم است در مورد سیستم‌های حسابداری خاصی همچون صدگان با شما عزیزان سخن بگوییم. به‌طور کلی می‌توان بیان کرد که سیستم‌های حسابداری روشی نوین جهت ایجاد نظم و ترتیب در داده‌های مالی گوناگون هستند. این سیستم‌ها به نحوی مورد استفاده قرار می‌گیرند که بتوان به کمک آن‌ها روند تجزیه و تحلیل اطلاعات مالی مختلف را در موسسات گوناگون به شکل مناسبی ادامه داد.

یک سیستم حسابداری ۶ سطحی که مهم‌ترین نوع از چنین سیستم‌هایی به شمار می‌آيد می‌تواند موارد گوناگونی همچون جمع‌آوری و آنالیز داده‌های مختلف را به بهترین شکل ممکن ادامه دهد. سیستم‌های مذکور به نحوی دقیق عمل می‌کند که جای خطایی باقی نمی‌گذارند و به همین دلیل مورد توجه کلیه کسب و کارهای معتبر قرار گرفته‌اند.

استفاده از سیستم‌های حسابداری به شکل امروزی سابقه‌ای طولانی دارد. از ابتدای ظهور عصر کامپیوتر، تصور بهره‌گیری از سیستم‌‌های حسابداری به منظور ساده‌سازی تجزیه و تحلیل و مرتب کردن داده‌های مالی به شدت پیگیری شد. اگرچه این سیستم‌ها در سال‌های اولیه تنها در بانک‌ها و موسسات مالی پیچیده مورد استفاده قرار می‌گرفتند، اما با مرور زمان از سیستم‌های حسابداری در کسب و کارهای عادی نیز استفاده شد.

سیستم‌های حسابداری مدرن دارای ساختاری ماژولار هستند و به همین دلیل برای هر نوع کسب و کار خاصی می‌توان از آن‌ها بهره برد. این بدان معناست که به مرور زمان قابل بروزرسانی و اضافه کردن ویژگی‌های مدنظر کاربران به سیستم‌های مدنظر وجود دارد که خود یک مزیت بی‌نظیر به شمار می‌آيد. سیستم‌های حسابداری چنانچه به شکل مناسبی مورد استفاده قرار گیرند، بزرگ‌ترین برگ برنده شما جهت سر و سامان دادن به وضعیت مالی کسب و کارتان خواهند بود.

 

مهم‌ترین کاربردهای مربوط به سیستم‌های حسابداری

برخی از افراد سیستم‌های حسابداری را تنها یک نرم افزار حقوق و دستمزد می‌پندارند، اما باید بگوییم که این سیستم‌ها دارای کاربردهایی فراتر از چنین مواردی هستند. از سیستم‌های حسابداری برتر می‌توان به منظور تعیین و تشخیص مواردی همچون مدیریت فروش نیز استفاده کرد.

مواردی همچون پراخت مالیات و بیمه و محاسبه میزان هزینه مورد نیاز برای هر یک از این گزینه‌ها با کمک سیستم‌های حسابداری به ساده‌ترین شکل ممکن امکان‌پذیر است. در واقع باید بیان کرد که امروزه نمی‌‌توان دنیا را بدون به کارگیری سیستم‌های مالی تصور کرد، زیرا این سیستم‌ها نقش بسیار مهمی را در زمینه حفظ ساختار اصلی سیستم مالی کشورهای گوناگون ایفا می‌کنند.

سیستم‌های مالی مناسب همچون سیستم صدگان به منظور بودجه‌بندی سالانه نیز می‌تواند مناسب باشد. همان‌طور که می‌توانید مواردی همچون بودجه‌بندی مالی از پیچیده‌ترین گزینه‌هایی هستند که هر کسب و کار موفقی باید به فکر آن‌ها باشد. خوشبختانه با بهره‌گیری از یک سیستم مناسب در این زمینه، دیگر لازم نیست نگرانی خاصی داشته باشید.

این نرم‌افزارها حتی در مدت زمان موردنیاز شما جهت انجام امور مالی گوناگون نیز صرفه‌جویی می‌کنند. به جرئت می‌توان بیان کرد که این مورد از مهم‌ترین مزایای مربوط به سیستم‌های حسابداری مدرن در مقابل روش‌های حسابداری سنتی است. در حالی که برای انجام ساده‌ترین امور حسابداری به شکل سنتی به هفته‌ها و حتی ماه‌ها زمان نیاز بود، اما امروزه چنین مواردی در یک چشم به هم زدن توسط سیستم‌های حسابداری به شکل اتوماتیک انجام می‌گیرند.

انتخاب کردن بهترین نرم افزار حسابداری به چه شکل است؟

اکنون که با مهم‌ترین مزایای مربوط به نرم افزارهای حسابداری آشنا شدید احتمالاً‌ می‌پرسید که چطور می‌توان بهترین گزینه موجود را انتخاب کرد؟ اولین نکته‌ای که در این زمینه باید به آن اشاره کنیم، توجه به امکانات کلی نرم افزار مربوطه است. توجه داشته باشید که نرم افزار انتخابی شما باید بیشترین امکانات ممکن را در اختیار کاربران خود قرار دهد. با دقت به این موضوع می‌توانید مطمئن باشید که در زمان انجام امور حسابداری کسب و کار خود با مشکل خاصی روبه‌رو نمی‌شوید.

مورد دیگری که باید در زمان انتخاب یک سیستم حسابداری مناسب همچون صدگان بدان توجه داشت، وجود پشتیبانی مناسب توسط تیم سازنده نرم افزار است. شما به عنوان یک کاربر حق دارید در صورت وجود پرسش‌های گوناگون از پشتیبانی تیم سازنده نرم افزار نهایت بهره را ببرید. علاوه بر موارد فوق،‌ حتماً به گزینه‌های دیگری همچون امنیت کلی نرم افزار حسابداری نیز دقت داشته باشید. این نرم افزارها اطلاعات حساسی را در خود نگهداری می‌کنند و به همین دلیل باید حتماً‌ دارای امنیت بالایی باشند.

 

سخن پایانی

امروزه بهره‌گیری از سیستم‌های حسابداری خاصی همچون نرم افزار صدگان به یک ضرورت اساسی برای بسیاری از کسب و کارها تبدیل شده است. سیستم‌های مذکور با داشتن امکانات مختلف این امکان را در اختیار صاحبان کسب و کارها قرار می‌دهند که داده‌های خاصی همچون داده‌های مربوط به فروش، خرید، حقوق کارمندان و بسیاری از موارد دیگر را در کوتاه‌ترین زمان ممکن مورد بررسی قرار دهند.

سیستم‌های حسابداری در حال حاضر پایه و شالوده اصلی کلیه امور حسابداری در کسب و کارهای گوناگون را تشکیل می‌دهند. بدون داشتن یک سیستم حسابداری مناسب و باکیفیت امکان تضمین ارائه اطلاعات مالی به شکل مناسب وجود ندارد که خود موجب ایجاد خطرات مختلفی همچون خطر خطا در داده‌های مالی گوناگون را افزایش خواهد داد. به عنوان یک صاحب کسب و کار، این وظیفه شماست که از بین سیستم‌های حسابداری موجود به سراغ بهترین گزینه بروید. این انتخاب بر روی کلیه عملکردهای مالی کسب و کارتان اثر دارد و به همین دلیل توصیه می‌شود که در این زمینه فقط و فقط برترین سیستم مدنظر را برگزینید.

 

منبع

اکوموتیو

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد